top of page
Zoeken
  • tgdystopia

RETROPIA op Op de Grens in Roosendaal

Op zaterdag 9 en zondag 10 september speelt Dystopia voor(lopig) de laatste keer RETROPIA op hét West-Brabantse nazomerfestival Op de Grens in Roosendaal. De voorstelling is dat weekend zes keer te zien in café de Sjoes aan de oude Markt.


Dystopia is een van de vier artiesten die op het festival een cafétheatervoorstelling speelt. Deze voorstellingen zijn in principe vrij te bezoeken, maar je mag een donatie doen naar draagkracht volgens het zogenoemde pay what you can-systeem. De donaties van € 4 tot € 10 euro gaan rechtstreeks naar de voorstelling die in het betreffende café speelt.


Op Festival Op de Grens zijn naast Dystopia nog ruim twintig andere voorstellingen, performances en installaties van startende, lokale en meer gevestigde makers in de genres muziek, dans, cabaret, familietheater, straattheater, muziektheater en beeldend theater.


Dystopia speelde RETROPIA eerder op het Café Theater Festival in Utrecht en Rotterdam, op Yes in My BackYard van het Karavaan Festival in Alkmaar en op het Delft Fringe Festival.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Post: Blog2 Post
bottom of page