top of page

IN DE MEDIA

zuidwesttv.jpeg

POD!UM OP DE GRENS

9 september 2023 - ZuidWest TV was op bezoek op de openingsavond van Festival Op de Grens met een speciale uitzending van het cultuurprogramma POD!UM. Presentatrice Marlies van Lier sprak hier o.a. met Fleur over RETROPIA.

logo-DFF.jpg

DELFT FRINGE FESTIVAL

3 juni 2023 - Marie-Jet Eckebus schreef over RETROPIA op het Delft Fringe Festival: "Het thema van ergens opnieuw beginnen is al zo oud als de mensheid. Fleur en Mathijs zijn erin geslaagd om er een eigen, grappige en goed uitgewerkte wending aan te geven."

CTF.jpg

OP DE BARKRUK

27 februari 2023 - Julian Cleton van Wijnbar VinVin interviewt voor de podcast Op de barkruk verschillende artiesten van het Café Theater Festival. In deze aflevering zijn Fleur en Mathijs te gast om te vertellen over RETROPIA.

volkskrant-logo.png

DE VOLKSKRANT

6 juni 2022 - Volkskrant-journalist Vincent Kouters recenceert Dystopia op het Delft Fringe Festival: "Lekker schaamteloos keren ze zichzelf binnenstebuiten. De premisse van Ruisbuis blijft onhelder, maar grappig is het wel."

cultuurvlogger.jpg

DE CULTUURVLOGGER

5 juni 2022 - Cultuurvlogger Marco Dreijer bezoekt Delft Fringe Festival en komt langs bij Dystopia in de Génestetkerk: "Het is een supergoed duo dit. Ik ga hun zeker volgen, want ik ben heel benieuwd wat ze nog meer gaan maken. Ik vind ze leuk."

In de media: Nieuws en updates
bottom of page